logo website.png

De subtiliteit en sterkte van grafisch design

Voor sterk grafisch werk kan u hier terecht. Een geboortekaartje, een huwelijksaankondiging, een uitnodiging voor een bijzonder feest? Die wil u toch niet standaard? Wel onvergetelijk, persoonlijk en uniek. Naomi luistert naar uw verhaal, uw wensen en werkt op basis daarvan een aantal ruwe schetsen uit. In een tweede gesprek bekijken we deze schetsen en komen samen tot een finale denkrichting. Die puren we vervolgens uit tot een voldragen resultaat: mooi, creatief, communicatief.

 

Houthentiek

Als designer zijn we constant in de weer om het idee van onze klanten te verbeelden en tastbaar te maken. Alle indrukken, materialen en ideeën die Fotografiek tijdens ontwerpsessies opdoet, hebben we gebundeld onder de naam Houthentiek. 

Fotografiek brengt hieronder haar eigen ontwerpen uit. Gewoon, omdat wij er blij van worden. Op die manier willen we jong, eigenwijs en vooral authentiek uit de hoek komen. Je kan een tastbaar stukje Houthentiek kopen in de vorm originele naamkaarten, minimalistische postkaarten, eigenwijze totebags,…

Wens je iets te bestellen? Stuur ons een berichtje!