11 mei 2023 profielfotodag @ Oboelo

 
 
 

Het gezicht van je bedrijf, dat ben jij. Toon jezelf aan de hand van een professionele profielfoto die weergeeft wie je echt bent. Je online zichtbaarheid als ondernemer is de dag van vandaag alomtegenwoordig. Een professionele profielfoto die online een eerste indruk van je weergeeft, is daarbij mooi meegenomen.

Fotograaf Naomi Banken is jouw compagnon die spontane en professionele profielfoto’s maakt die tonen wie je echt bent. Beelden die je kan inzetten op je website, social media en andere (printed) media. Op 11 mei is Naomi aanwezig met haar studio om jou van een reeks professionele portretten te voorzien. Met de juiste sfeer en het goede licht zorgt Naomi ervoor dat het beste in jou naar boven wordt gehaald.

 

Open Coffee @ Oboelo

Combineer jouw fotomoment met een ochtend netwerken bij Open Coffee. Schrijf je in en ontmoet nieuwe mensen op een ongedwongen manier.

Coworken @ Oboelo

Heb je nog wat tijd tussen het netwerken en jouw fotomoment? Profiteer van een gratis proefdag bij Oboelo, en haal het maximale uit je dag.

 

Praktisch?

PRIJS
De actieprijs voor de fotoshoot met 2 profielfoto's is 95 euro ex BTW als je jouw moment vastlegt vòòr 21 april. Na 21 april gaat de prijs omhoog naar €120.  je ontvangt een factuur voor je shoot. Na betaling is jouw fotomoment definitief gereserveerd.

De portretten worden na afloop tot in de digitale dots afgewerkt (onzuiverheden worden weggehaald, en er wordt een zwart wit variant gemaakt) Jij kiest je 2 favoriete foto’s uit 4 afgewerkte portretten in je persoonlijke galerij.

Locatie
De portretsessie vindt plaats bij Oboelo, op het 1e verdiep van het Stadion van Lierse, Lispersteenweg 237 te 2500 Lier. Gedurende 20 minuten fotografeert Naomi, en enthousiasmeert Anneleen jou om je beste kant te tonen voor de camera. We stellen je op je gemak om zo spontane beelden te maken. In jouw tijdsblok is er voldoende tijd om even een korte kledingwissel te doen. Neem dus gerust een extra stuk kleding mee.

Tip: doe geen al te felgekleurde kledij aan en vermijdt fijne lijntjes of grote (merk)opdrukken. Dit zal de aandacht van jou afleiden.

Een week na de fotosessie mag je de link naar je online galerij verwachten om jouw beste portretten uit te kiezen.

Reserveren?
Bekijk welke momenten er nog vrij zijn bij "get tickets".

 

Extra foto's?
Kan je niet kiezen uit je galerij? Extra portretten kunnen nadien aangekocht worden voor €30 (ex BTW) per stuk. Meer info zal je toegestuurd krijgen wanneer je de galerijlink ontvangt.

Vorige
Vorige

Waarom foto’s printen altijd een goed idee is

Volgende
Volgende

6 tips voor geslaagde familiefoto’s met je gezin